The Curse of Oak Island

Det mest populära programmet på HISTORY® är tillbaka. The Curse of Oak Island är tillbaka för en splitterny exklusiv sjätte säsong. Rick och Marty Lagina försöker förverkliga deras dröm genom att inleda det mest spännande kapitlet någonsin i det 220 år gamla Oak Island-mysteriet.

 

Efter att ha gjort flera upptäckter i Borehole 10-X och Money Pit i fjol kommer bröderna och teamet att använda ny toppmodern gräv- och borrutrustning för att ta sig djupt ner i ön. De möter nya forskare och spännande gäster och utforskar mystiska teorier tillsammans.

 

Inget ska stoppa dem från att ta reda på vad som finns begravt på Oak Island, vem som gömt det och var skatten finns att hitta på ön.

 

Detta år innebär även ett flertal milstolpar för Oak Island-teamet; 50 år har gått sedan en artikel om Money Pit publicerades, vilket inte bara väckte de unga Lagina-brödernas fantasi utan också fick Dan Blankenship att ägna sitt liv åt att lösa detta stora mysterium.

 

50 år har även gått sedan Restall-tragedin som krävde fyra av de sex liv som gått förlorade i jakten på Oak Islands skatt. Kommer Rick, Marty och deras team att hitta den gömda skatten? Eller kommer de, likt så många före dem, att bara hitta ännu fler hinder – eller, ännu värre – bevis för att en dödlig förbannelse faktiskt ligger över Oak Islands hemligheter? Denna serie ingår i Mysteriesäsongen på HISTORY®.