Skip to main content

VERKKOSIVUSTON KÄYTTÖEHDOT

Päivitetty viimeksi: 20.1.2021

 

NÄMÄ KÄYTTÖEHDOT KERTOVAT SINULLE TÄMÄN VERKKOSIVUSTON KÄYTTÖÄ KOSKEVAT SÄÄNNÖT

 

LUE NE HUOLELLISESTI ENNEN KUIN KÄYTÄT TÄTÄ SIVUSTOA

SIVUSTOAMME KÄYTTÄMÄLLÄ HYVÄKSYT NÄMÄ EHDOT

 

TARKOITUS

Nämä verkkosivuston käyttöehdot esittävät ehdot, joita sinun pitää noudattaa, jotta voit käyttää tätä verkkosivustoa.

Katso alla olevat sisältöjen otsikot.Saat lisätietoja kustakin alueesta siirtymällä kyseiseen osioon:

 1. Keitä me olemme ja kuinka voit ottaa meihin yhteyttä.
 2. Sivustoamme käyttämällä hyväksyt nämä ehdot.
 3. Sinua voivat koskea muutkin ehdot.
 4. Voimme tehdä näihin ehtoihin muutoksia.
 5. Muutamme sivustoamme säännöllisesti.
 6. Voimme keskeyttää sivustomme käytön tai poistaa sen käytöstä.
 7. Voimme siirtää tämän sopimuksen jollekin toiselle taholle.
 8. Sinun on suojattava tilitietosi ja pidettävä ne turvassa.
 9. Kuinka voit käyttää sivustollamme olevaa materiaalia.
 10. Älä luota sivustollamme olevaan tietoon.
 11. Emme ole vastuussa verkkosivustoista, joihin linkitämme.
 12. Käyttäjien luoma sisältö ei ole meidän hyväksymää.
 13. Kuinka voit valittaa muiden käyttäjien lähettämästä sisällöstä.
 14. Vastuumme kokemistasi menetyksistä tai vahingoista.
 15. Digitaalista sisältöä koskeva vapautus vastuusta.
 16. Kuinka voimme käyttää henkilökohtaisia tietojasi.
 17. Sisällön lähettäminen sivustollemme.
 18. Meille antamasi oikeudet käyttää lähettämääsi materiaalia.
 19. Emme ole vastuussa viruksista, etkä saa tuoda niitä sivustolle.
 20. Sivustollemme linkittämistä koskevat säännöt.
 21. Minkä maan lait koskevat kiistoja ja riita-asioita?
 22. Tavaramerkkimme ovat rekisteröityjä.

 

 

 1. KEITÄ ME OLEMME JA KUINKA VOIT OTTAA MEIHIN YHTEYTTÄ

Tätä verkkosivustoa ylläpitää ja operoi AETN UK ("me").Kaikki ylläpitämämme ja operoimamme verkkosivustot on lueteltu alla:blaze.tv, skyhistory.co.uk, crimeandinvestigation.co.uk, aenetworks.co.uk ja lifetimetv.co.uk, aenetworks.gallery (rajoitettu henkilökunnalle), historytv.dk, historytv.fi, historytv.no, historytv.se, historytv.ro, historychannel.co.hu, history.nl, www.crimeandinvestigation.nl, historytv.africa, lifetime.africa, historytv.pl, lifetimetv.pl, crimeinvestigation.pl.

 

Meidät on rekisteröity Englannissa ja Walesissa yhtiönumerolla 03105704 ja rekisteröity toimistomme on pääasiallinen toimintaosoitteessamme 1 Queen Caroline Street, Hammersmith, Lontoo W6 9YN.

 

Ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen feedback@aenetworks.co.uk.

 

 1. SIVUSTOAMME KÄYTTÄMÄLLÄ HYVÄKSYT NÄMÄ EHDOT

Sivustoamme käyttämällä vahvistat, että hyväksyt nämä käyttöehdot ja suostut noudattamaan niitä.

Jos et hyväksy näitä ehtoja, et saa käyttää sivustoamme.

Suosittelemme, että tulostat nämä ehdot myöhempää käyttöä varten.

 

 1. SINUA VOIVAT KOSKEA MUUTKIN EHDOT

Nämä käyttöehdot viittaavat seuraaviin lisäehtoihin, jotka saattavat myös koskea sivustomme käyttöä:

•          Tietosuojakäytäntömme.Katso lisätietoja alla olevasta osiosta "KUINKA VOIMME KÄYTTÄÄ HENKILÖKOHTAISIA TIETOJASI".

•          Hyväksytyn käytön käytäntömme, joka linjaa sivustomme sallitut ja kielletyt käyttötavat.Sinun on noudatettava tätä hyväksytyn käytön käytäntöä, kun käytät sivustoamme.

•          Evästekäytäntömme, joka esittää tiedot sivustollamme olevista evästeistä.

•          Erilliset lailliset ehdot koskevat aina kilpailuja, promootioita ja/tai tuotelahjoituksia tai myyntejä. Nämä ehdot esitetään kilpailun, promootion tai lahjoitettavan tuotteen yhteydessä ja ne on hyväksyttävä ennen osallistumista tai tuotteen pyytämistä.

 

 1. VOIMME TEHDÄ NÄIHIN EHTOIHIN MUUTOKSIA

Muokkaamme näitä ehtoja ajoittain.Tarkista nämä ehdot aina, kun haluat käyttää sivustoamme, jotta ymmärrät varmasti ehdot, jotka koskevat sinua sillä käyttökerralla.Nämä ehdot päivitettiin viimeksi 20.1.2021.

 

 1. MUUTAMME SIVUSTOAMME SÄÄNNÖLLISESTI

Päivitämme ja muutamme sivustoamme säännöllisesti vastataksemme ohjelmiemme, aikataulujemme, käyttäjiemme tarpeiden ja liiketoiminnallisten päämääriemme muutoksiin.

 

 1. VOIMME KESKEYTTÄÄ SIVUSTON KÄYTÖN TAI POISTAA SEN KÄYTÖSTÄ

Sivustomme käyttäminen on ilmaista.

Emme takaa, että sivustomme tai mikään sillä oleva sisältö on aina saatavilla tai toimii keskeytyksettä.Voimme keskeyttää, poistaa käytöstä tai rajoittaa koko sivustomme tai minkä tahansa sen osan liiketoiminnallisista ja operointiin sekä ylläpitoon liittyvistä syistä.Pyrimme ilmoittamaan sinulle kohtuullisen ajan sisällä mahdollisesta keskeytyksestä tai käytöstä poistamisesta.

On myös sinun vastuullasi varmistaa, että kaikki sivustoamme sinun internet-yhteytesi kautta käyttävät ihmiset ovat tietoisia näistä käyttöehdoista ja muista sovellettavista ehdoista ja että he noudattavat niitä.

 

 1. VOIMME SIIRTÄÄ TÄMÄN SOPIMUKSEN JOLLEKIN TOISELLE TAHOLLE

Voimme siirtää näiden ehtojen mukaiset oikeutemme ja velvollisuutemme toiselle organisaatiolle.Jos näin käy, ilmoitamme siitä sinulle aina kirjallisesti ja varmistamme, että siirto ei vaikuta sinun sopimuksen mukaisiin oikeuksiisi.

 

 1. SINUN ON SUOJATTAVA TILITIETOSI JA PIDETTÄVÄ NE TURVASSA

Jos valitset käyttäjätunnuskoodin, salasanan tai muun tiedon tai sinulle annetaan sellainen osana turva- ja suojamenetelmiämme, sinun on kohdeltava tätä tietoa luottamuksellisena.Et saa paljastaa sitä kolmannelle osapuolelle.

Meillä on oikeus poistaa mikä tahansa antamamme tai valitsemasi käyttäjätunnuskoodi tai salasana käytöstä milloin tahansa, jos et kohtuullisen ja perustellun näkemyksemme mukaan ole noudattanut jotakin näiden käyttöehtojen säännöstä.

Jos tiedät tai epäilet, että joku muu kuin sinä tietää käyttäjätunnuskoodisi tai salasanasi, sinun on ilmoitettava siitä meille heti osoitteessa feedback@aenetworks.co.uk.

 

 1. KUINKA VOIT KÄYTTÄÄ SIVUSTOLLAMME OLEVAA MATERIAALIA

Me omistamme kaiken sivustollamme olevan immateriaaliomaisuuden ja sillä julkaistun materiaalin tai olemme sen lisenssinhaltijoita.Näitä töitä suojataan ympäri maailmaa tekijänoikeuslaeilla ja -sopimuksilla.Kaikki tällaiset oikeudet pidätetään.

Voit tulostaa yhden kopion ja voit ladata otteita mistä tahansa sivustollamme olevasta sivusta henkilökohtaiseen käyttöösi ja voit kiinnittää muiden organisaatiosi jäsenten huomion sivustollemme julkaistuun sisältöön.

Et saa muokata tulostamiasi tai lataamiasi paperi- tai digitaalisia kopioita millään tavalla, etkä saa käyttää mitään kuvitus- tai valokuvia, videokuvaa, ääntä tai grafiikkaa irrallaan siihen liitetystä tekstistä.

Meidän asemamme (ja kaikkien tunnistettujen osatekijöiden asema) sivustollamme olevan sisällön tekijöinä tulee aina ilmoittaa.

Et saa käyttää mitään sivustollamme olevan sisällön osaa kaupallisiin tarkoituksiin, ellet hanki siihen lupaa meiltä tai lisenssinantajiltamme.

Jos tulostat, kopioit tai lataat jonkin sivustomme osan näiden käyttöehtojen vastaisesti, oikeutesi käyttää sivustoamme päättyy välittömästi ja sinun on valintamme mukaisesti joko palautettava tai tuhottava kaikki materiaaleista tekemäsi kopiot.

 

 1. ÄLÄ LUOTA SIVUSTOLLAMME OLEVAAN TIETOON

Sivustollamme oleva sisältö tarjotaan vain yleiseksi tiedoksi.Sitä ei ole tarkoitettu tiedoksi tai neuvoiksi, joihin voit luottaa.Sinun on hankittava ammatti- tai asiantuntijatason neuvoja ennen kuin ryhdyt toimiin tai päätät olla toimimatta sivustollamme olevan sisällön perusteella.

Vaikka yritämme kohtuuden rajoissa päivittää sivustollamme olevia tietoja, emme millään tavalla suorasti tai epäsuorasti takaa, että sivustollamme oleva sisältö on täydellistä, paikkansa pitävää tai ajan tasalla.

 

 1. EMME OLE VASTUUSSA VERKKOSIVUSTOISTA, JOIHIN LINKITÄMME

Sivustomme sisältämät linkit muille kolmannen osapuolen sivustoille ja resursseihin tarjotaan vain tiedoksesi.Tällaisia linkkejä ei tule tulkita siten, että hyväksymme niiden kohteena olevat verkkosivustot tai niiltä mahdollisesti saamasi tiedot.

Emme voi hallita näiden sivustojen tai resurssien sisältöä.

Olemme vastuussa muista hallinnoimistamme sivustoista joihin kuuluvat:blaze.tv, skyhistory.co.uk, crimeandinvestigation.co.uk, aenetworks.co.uk ja lifetimetv.co.uk, aenetworks.gallery (rajoitettu henkilökunnalle), historytv.dk, historytv.fi, historytv.no, historytv.se, historytv.ro, historychannel.co.hu, history.nl, www.crimeandinvestigation.nl, historytv.africa, lifetime.africa, historytv.pl, lifetimetv.pl, crimeinvestigation.pl.

 

 1. KÄYTTÄJIEN LUOMA SISÄLTÖ EI OLE MEIDÄN HYVÄKSYMÄÄ

Tällä verkkosivustolla voi olla muiden sivuston käyttäjien sinne lähettämiä tietoja ja materiaaleja, esimerkiksi ilmoitustauluilla ja chat-huoneissa.Me emme ole varmistaneet tai hyväksyneet näitä tietoja ja materiaaleja.Muiden käyttäjien sivustollamme ilmaisemat näkemyksen eivät edusta meidän näkemyksiämme tai arvojamme.

 

 1. KUINKA VOIT VALITTAA MUIDEN KÄYTTÄJIEN LÄHETTÄMÄSTÄ SISÄLLÖSTÄ

Jos haluat tehdä valituksen muiden käyttäjien sivustollemme lähettämästä sisällöstä, ota meihin yhteyttä osoitteessa feedback@aenetworks.co.uk..

 

 1. VASTUUMME KOKEMISTASI MENETYKSISTÄ TAI VAHINGOISTA

Olitpa sitten kuluttaja tai yrityskäyttäjä:

•          Me emme poissulje tai rajoita korvausvelvollisuuttamme millään tavalla, jos se on laitonta.Tähän kuuluu korvausvelvollisuus meidän, työntekijöidemme, edustajiemme, tai alihankkijoidemme laiminlyönneistä johtuvista kuolemantapauksista tai henkilövahingoista ja korvausvelvollisuus petoksista tai harhaanjohtamisesta.

•          Eri korvausvelvollisuuden rajoitukset ja vapautukset koskevat korvausvelvollisuutta, joka johtuu tuotteiden toimittamisesta sinulle. Ne esitetään kyseisten tuotteiden toimitusta koskevissa ja sen yhteydessä esitetyissä käyttöehdoissa.

 

15.       DIGITAALISTA SISÄLTÖÄ KOSKEVA VAPAUTUS VASTUUSTA

Jos olet yrityskäyttäjä:

•          Poissuljemme kaikki epäsuorat ehdot, takuut tai muut ehdot, jotka saattavat koskea sivustoamme tai sillä olevaa sisältöä.

•          Me emme ole sinulle korvausvelvollisia mistään seuraaviin asioihin liittyvistä menetyksistä tai vahingoista sopimuksen alaisuudessa, sopimuksen ulkopuolisen korvausvelvollisuuden puitteissa (mukaan lukien laiminlyönti), lakisääteisten velvoitteiden rikkomistapauksissa tai muutoin, vaikka tapaus olisi ennustettavissa:

•          sivustomme käyttö tai kyvyttömyys käyttää sitä; tai

•          sivustollamme näytetyn sisällön käyttäminen tai siihen luottaminen.

•          Emme ole korvausvelvollisia etenkään seuraavista:

•          tulojen, myyntien, liiketoimien tai tuottojen menetys;

•          liiketoiminnan keskeytyminen;

•          odotettujen säästöjen menetys;

•          liiketoimintamahdollisuuksien, hyvän tahdon tai maineen menetys; tai

•          epäsuorat tai välilliset menetykset tai vahingot.

Jos olet kuluttajakäyttäjä:

•          Huomioi, että tarjoamme sivustomme vain koti- ja yksityiskäyttöön.Suostut siihen, ettet käytä sivustoamme mihinkään kaupallisiin tai liiketoimintatarkoituksiin, emmekä me ole korvausvelvollisia sinulle mistään tulojen tai liiketoiminnan menetyksistä, liiketoiminnan keskeytymisestä tai liiketoimintamahdollisuuksien menettämisestä.

•          Jos toimittamamme viallinen digitaalinen sisältö vahingoittaa sinulle kuuluvaa laitetta tai digitaalista sisältöä ja tämä johtuu siitä, että emme toimineet kohtuullisen huolellisesti ja taidokkaasti, me joko korjaamme vahingot tai maksamme sinulle korvauksen.Emme kuitenkaan ole korvausvelvollisia vahingoista, jotka olisit voinut välttää noudattamalla ohjeitamme asentaa sinulle ilmaiseksi tarjottu päivitys, tai vahingoista, jotka johtuvat siitä, ettet noudattanut asennusohjeita oikein tai siitä, ettei järjestelmäsi vastannut ohjeidemme mukaisia järjestelmän vähimmäisvaatimuksia.

 

 1. KUINKA VOIMME KÄYTTÄÄ HENKILÖKOHTAISIA TIETOJASI

Käytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tietosuojakäytännössämme esitetyillä tavoilla.

 

 1. SISÄLLÖN LÄHETTÄMINEN SIVUSTOLLEMME

Sinun on noudatettava hyväksyttävän käytön käytännössämme esitettyjä sisältöstandardeja aina, kun käytät ominaisuutta, jonka avulla voit lähettää sisältöä sivustollemme tai ottaa yhteyttä muihin sivustomme käyttäjiin.

Takaat, että kaikki tällaiset toimet noudattavat näitä standardeja, ja olet meille korvausvelvollinen kaikista tämän takuun rikkomuksista ja hyvität meille kaikki niistä aiheutuvat vahingot.Tämä tarkoittaa sitä, että olet vastuussa kaikista kokemistamme menetyksistä ja vahingoista, jotka ovat seurausta siitä, että rikot takuun.

Kaikkea sivustolle lähettämääsi sisältöä pidetään ei-luottamuksellisena ja ei-yksityisomisteisena.Säilytät kaikki sisältösi omistusoikeudet, mutta sinun on annettava meille ja muille sivustomme käyttäjille rajoitettu käyttöoikeus käyttää, säilyttää ja kopioida tätä sisältöä ja jakaa sitä sekä tuoda se kolmansien osapuolten saataville.Meille antamasi käyttöoikeudet on kuvattu alla osiossa "MEILLE ANTAMASI OIKEUDET KÄYTTÄÄ LÄHETTÄMÄÄSI MATERIAALIA".

Meillä on myös oikeus paljastaa henkilöllisyytesi mille tahansa kolmannelle osapuolelle, joka väittää, että sivustollemme julkaisemasi tai lähettämäsi sisältö rikkoo heidän immateriaalioikeuksiaan tai heidän yksityisyyttä koskevaa oikeuttaan.

Meillä on oikeus mikä tahansa sivustollemme tekemäsi julkaisu, jos se ei mielestämme noudata hyväksyttävän käytön käytännössämme esitettyjä sisältöstandardeja.

Olet yksinomaan vastuussa sisältösi suojaamisesta, turvaamisesta ja varmuuskopioinnista.

Me emme säilytä terroristista, rienaavaa, herjaavaa, halventavaa, siveetöntä, loukkaavaa ja/tai rasistista kieltä sisältävää sisältöä.

 

 1. MEILLE ANTAMASI OIKEUDET KÄYTTÄÄ LÄHETTÄMÄÄSI MATERIAALA

Kun lähetät tai julkaiset sisältöä sivustoillemme, annat meille seuraavat tämän sisällön käyttöä koskevat oikeudet:

•          maailmanlaajuisen, rojaltivapaan, siirrettävän lisenssin käyttää, uusintaa, jakaa, näyttää ja esittää tätä käyttäjän luomaa sisältöä - sekä tehdä siitä johdannaisteoksia - verkkosivuston sinulle tarjoaman palvelun yhteydessä ja eri medioissa, esimerkiksi mainostaaksemme sivustoa tai palvelua. Lisenssi vanhenee, kun käyttäjä poistaa sisällön sivustolta  tai jatkuu niin kauan, kun katsomme tarpeelliseksi;

•          maailmanlaajuisen, ei-yksinoikeudellisen, rojaltivapaan, siirrettävän lisenssin muille käyttäjille, kumppaneille tai mainostajille käyttää sisältöä omiin tarkoituksiinsa. Lisenssi vanhenee, kun käyttäjä poistaa sisällön sivustolta tai jatkuu niin kauan, kun katsomme tarpeelliseksi.

 

 1. EMME OLE VASTUUSSA VIRUKSISTA, ETKÄ SAA TUODA NIITÄ SIVUSTOLLE

Emme takaa, että sivustomme on turvallinen, tai että siellä ei ole ohjelmistovirheitä tai viruksia.

Olet vastuussa siitä, että tietoteknologiasi, tietokoneohjelmasi ja alustasi on määritetty sivustomme käyttöä varten.Sinun tulee käyttää omaa virustorjuntaohjelmistoasi.

Et saa väärinkäyttää sivustoamme tuomalla sinne tietoisesti viruksia, troijalaisia, matoja, loogisia pommeja tai muuta pahansuopaa tai teknologisesti vahingollista materiaalia.Et saa koittaa päästä luvattomasti sivustollemme, palvelimelle, jolla sivustomme on tai millekään sivustoomme yhdistetylle palvelimelle, tietokoneelle tai tietokantaan.Et saa kohdistaa sivustoomme palvelunestohyökkäystä tai hajautettua palvelunestohyökkäystä.Jos rikot tämän säännöksen, syyllistyt rikokseen vuoden 1990 tietokoneiden väärinkäyttöä koskevan lain mukaisesti.Ilmoitamme kaikista tällaisista rikkeistä asiaa käsitteleville lakia valvoville viranomaisille ja teemme näiden viranomaisten kanssa yhteistyötä paljastamalla heille henkilöllisyytesi.Tällaisen rikkeet tapahtuessa oikeutesi käyttää sivustoamme päättyy välittömästi.

 

 1. SIVUSTOLLEMME LINKITTÄMISTÄ KOSKEVAT SÄÄNNÖT

Voit tehdä kotisivullemme vievän linkin edellyttäen, että teet niin tavalla, joka on oikeuden- ja lainmukainen, eikä vahingoita mainettamme tai koita hyötyä siitä.

Et saa muodostaa linkkiä tavalla, joka vihjailee minkäänlaisesta meidän osalta annetusta kumppanuudesta, hyväksynnästä, kannatuksesta tai suosituksesta, jos sellaista ei ole annettu.

Et saa muodostaa linkkiä sivustollemme millään verkkosivustolla, jota et itse omista.

Sivustoamme ei saa kehystää millään muulla sivustolla, etkä saa luoda linkkiä mihinkään muuhun sivustomme osaan kuin kotisivulle.

Pidätämme oikeuden poistaa linkittämisluvan ilman erillistä ilmoitusta.

Verkkosivuston, jolla teet linkin, tulee noudattaa kaikin tavoin hyväksyttävän käytön käytännössämme esitettyjä sisältöstandardeja.

Jos haluat tehdä linkin sivustollemme tai käyttää sivustollamme olevaa sisältöä tavalla, joka poikkeaa yllä esitetystä, ota yhteyttä osoitteeseen feedback@aenetworks.co.uk.

 

 1. MINKÄ MAAN LAIT KOSKEVAT KIISTOJA JA RIITA-ASIOITA?

Jos olet kuluttaja, huomioi, että Englannin laki hallinnoi näitä käyttöehtoja, niiden asiasisältöä ja niiden muodostamista.Sinä ja me hyväksymme molemmat, että yksinomainen toimivalta on Englannin ja Walesin oikeustuomioistuimilla.

Jos olet yritys, Englannin laki hallinnoi näitä käyttöehtoja, niiden asiasisältöä ja niiden muodostamista (sekä kaikkia ei-sopimuksellisia kiistoja, riita-asioita, haasteita ja kanteita).Me molemmat hyväksymme Englannin ja Walesin oikeustuomioistuinten yksinomaisen toimivallan.

 

 1. TAVARAMERKKIMME OVAT REKISTERÖITYJÄ

Nimemme ja logomme ovat AETN UK:n rekisteröityjä tavaramerkkejä.Et saa käyttää niitä ilman hyväksyntäämme, elleivät ne ole osa materiaalia, jota käytät yllä olevan osion "KUINKA VOIT KÄYTTÄÄ SIVUSTOLLAMME OLEVAA MATERIAALIA" sallimalla tavalla.